Dependències de la Policia Local de Montornès. (Foto: Ajuntament)

Dependències de la Policia Local de Montornès. (Foto: Ajuntament)

La Policia Local, la Policia Nacional i Inspecció de Treball han dut a terme controls a diverses botigues de conveniència ubicades a Montornès del Vallès. El resultat d’aquestes actuacions ha estat de dues persones expulsades per situació irregular a Espanya i diverses denúncies per infraccions administratives.

Les inspeccions s’han fet a tres botigues situades a la plaça del Poble, 14; al carrer Major, 28; i a l’avinguda de l’Onze de Setembre, 55. Al primer dels establiments s’hi van detectar dues persones sense documentació que, després de ser traslladades a la Comissaria de la Policia Nacional de Sabadell per a la seva identificació, van ser expulsades per situació irregular a Espanya.

Aquestes intervencions donen continuïtat a les desenvolupades durant el mes de febrer per la Policia Local, que van donar com a resultat la retirada de més d’un centenar de productes caducats d’una de les botigues inspeccionades. L’informe policial també detallava altres irregularitats relacionades amb la salut pública i indicis de frau laboral, que es van posar en coneixement de Salut Pública i Inspecció de Treball de la Generalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.