Un atropellament mortal a la línia de Vic, l’R3, a l’altura Llerona, ha mantingut tallada durant dues hores la circulació de trens entre les estacions de les Franqueses i la Garriga. La víctima ha estat una dona que treballava en una empresa del polígon.

El sinistre s’ha produït cap a tres quarts de vuit del matí en un tren en què viatjaven 140 persones que havia sortit de Vic a les 6.46 hores i que havia d’arribar a l’Hospitalet a les 8.13 hores. El servei no s’ha restablert fins a dos quarts de deu. Amb tot, els combois de la línia acumulen retards.

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat i Renfe ha posat un servei alternatiu per carretera per als passatgers afectats. Els usuaris han utilitzat les xarxes socials, especialment Twitter, per queixar-se de la lentitud del servei i que el nombre d’autobusos disponibles no ha estat suficient per encabir els passatgers.

Una dona mor atropellada pel tren a Llerona, entre les Franqueses i la Garriga
5.5Overall Score
Reader Rating: (3 Votes)
5.5

2 Responses

 1. Francisco Garrigol

  Mediante escritos registrados en el Ayuntamiento y en plenos hemos denunciado en varias ocasiones el abandono y falta de mantenimiento de la valla que impide el cruce de vías. No se nos hace caso y tenemos que lamentar otra muerte en el municipio. ¿Cuándo se tomarán medidas de protección por parte del gobierno municipal? Dejen de escudarse en Adif y cuiden de la seguridad de los ciudananos, de una vez por todas.

  Secretaría de Políticas Municipales de UPLF

  Respon
  • Shean

   Aquesta mena d’atropellaments no hi ha tanca que els aturi, no es tracta d’accidents.

   Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.