Un total de 28 alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental han subscrit la declaració unitària en defensa dels principis democràtics i dels drets civils i polítics, adherint-se així al front comú proposat pel president del Parlament, Roger Torrent.

Aquest dimarts a la tarda, el president del consell Comarcal i alcalde de Vallromanes, David Ricart, ha llegit el manifest en un acte a la Porxada de Granollers en què hi havia la majoria dels batlles dels municipis que la subscriuen.

Ricart ha llegit la declaració davant un centenar de persones. “Ens trobem en un context d’involució democràtica”, alerta el manifest i qualifica de repressió “el criminalitzar les idees polítiques legítimes i considerar accions polítiques pròpies d’una democràcia com a fets delictius”.

Signen el manifest els alcaldes i alcaldesses de l’Ametlla, Sant Celoni, Vallgorguina, Aiguafreda, Aiguafreda, Vilanova, Santa Eulàlia, Lliçà de Vall, Cardedeu, Bigues i Riells, Campins, Caldes, Gualba, Sant Antoni de Vilamajor, la Garriga, Santa Maria de Palautordera, les Franqueses, Tagamanent, Fogars, Vilalba Sasserra, Llinars, Martorelles, Vallromanes, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Cànoves i Samalús, Sant Pere de Vilamajor i Figaró.

Leave a Reply

Your email address will not be published.