Unes 150 persones en els 25 anys del Club Petanca Bellavista

Unes 150 persones, entre jugadors i acompanyants, d’una vintena de clubs, van voler ser presents a la festa de celebració del 25è aniversari del Club Petanca Bellavista que va tenir lloc a la seva seu, les pistes municipals de petanca de la plaça de la Malagarba, el dissabte 28 de novembre.

Melé 2Entre els participants va assistir-hi el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, que és un gran aficionat a la petanca; el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; i membres de l’equip de govern local; el regidor d’Esports de Canovelles, Francesc Martínez; i el president de la Federació Catalana de Petanca, José Orlando.

L’acte va començar ben d’hora, a les 9 del matí, amb una melé entre els diferents equips. A banda dels amfitrions, també van venir jugadors de clubs dels següents barris i poblacions: Can Bassa, Can Borrell, Can Sant Joan, Canovelles, els Estalvis, Espronceda La Roca, Font Verda, Centre Font Verda, Granollers, la Batllòria, la Llagosta, les Borrelles, Llinars At., Montmeló, Montseny, Sant Pol de Mar, Sant Antoni de Vilamajor, Sants, Sant Vicentí i Corró d’Amunt.

Acte seguit, cap a les 10, va tenir lloc l’esmorzar ofert pel Club Petanca Bellavista a base de botifarra amb mongetes. Acabat l’àpat, van començar els parlaments i l’entrega de guardons commemoratius. El primer a parlar va ser l’actual president del club homenatjat, José Gallardo, que va fer un recorregut històric pels 25 anys d’existència de l’entitat de Bellavista.

UNA MICA D’HISTÒRIA

Gallardo va explicar que va ser cap a l’any 1987 que un grup d’amics van començar a jugar a petanca al passeig d’Andalusia i a d’altres carrers del barri. Com que alguns veïns es queixaven del soroll de les boles quan piquen, van passar a la plaça Major, on van estar-s’hi un parell d’anys.

El novembre de 1990 van registrar-se com a entitat legalment constituïda, moment que coincideix amb el trasllat a les pistes del davant de la masia de Can Reverter, on van estar-hi uns cinc anys. El 1995 es van inaugurar les pistes que es van fer on actualment hi ha l’aparcament de Renfe. I el 2002, es van acabar de construir les actuals, unes de les millors instal·lacions de Catalunya.

Un cop va haver acabat el seu parlament, Gallardo va fer els següents reconeixements: a Manuel Membrive, per ser el soci més antic i fundador del club; a Joan Borrell, vicepresident del club, per la seva trajectòria i tasca dins l’entitat; i a Manuel Torres, de 85 anys, el jugador de més edat del club de Bellavista.

A continuació les autoritats presents a l’acte van donar diversos guardons commemoratius al president del club i ell els va obsequiar amb la samarreta vermella de l’entitat. Seguidament, i just abans de menjar el pastís d’aniversari, els presents van situar-se just a fora de l’entrada de les pistes per veure la descoberta del logotip del 25è aniversari del club, que ha quedat penjat a la paret exterior del local social-bar.

La festa va acabar amb la continuació de la melé i un pica-pica final. Cal dir que el club franquesí va donar un metro de record a tots els assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *