Dissabte passat va obrir a Granollers una nova franquícia de Princelandia, que ja opera a diversos països oferint un espai d’oci per a nenes de totes les edats. Una seixantena de persones es van concentrar a les portes del local per protestar pels serveis que s’ofereixen i que reprodueixen “molt fidelment actituds sexistes, masclistes i del patriarcat més agressiu”.

promos_185 vales_185Els manifestants van voler mostrar el seu rebuig a un espai que representa “un model educatiu marcadament sexista i generador de desigualtats”. Durant l’acció es van repartir comunicats, es va parlar amb vianants i persones usuàries de la franquícia i es va fer entrega del comunicat a la recepció del local. Finalment, la manifestació es va dirigir a la plaça de la Porxada, on es va llegir el manifest i es va continuar desenvolupant una labor informativa.

“Des del profund convenciment que la ciutadania no pot restar impassible davant d’una iniciativa com aquesta”, es preveuen noves mobilitzacions de rebuig a Princelandia i al “model de societat masclista que representa”. Els manifestants asseguren que continuaran “reivindicant una educació antipatriarcal que treballi per a educar nenes que en el futur siguin dones independents, resolutives, compromeses i segures de si mateixes”.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.