‘Canta Parets!’, concert amb 260 alumnes

La primera edició del projecte Canta Parets! arribarà al Teatre Can Rajoler el pròxim dissabte 18 d’abril en dues sessions, a les 17.30 i 19 hores. Prop de 260 alumnes de P-5 de les escoles paretanes participaran en la gran cantata on els més petits hi posaran les veus i els alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música hi aportaran la direcció vocal i la música en directe.

Canta ParetsPer a la primera edició de Canta Parets! els organitzadors han escollit la cantata ‘L’esquirol desagraït’, amb uns arranjaments musicals fets pel director de l’escola, Jordi Azagra; com a narradora intervindrà Teresa Vila, del grup de teatre local Som i Serem. La base musical de la cantata la formaran 5 professors/es i 4 alumnes de l’Escola Municipal de Música.

En la primera sessió (17.30 hores) participaran els alumnes de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, Lluís Piquer i ACESCO i, en la segona (19 hores), els alumnes del Pau Vila, Pompeu Fabra i Vila Parietes.

Entre els objectius de Canta Parets! hi ha la interrelació entre els diferents centres educatius units en un projecte comú, ajudar els alumnes a familiaritzar-se amb la música i estimar-la o donar al treball quotidià de l’aula la dimensió social pròpia de la música.

Durant els mesos de preparació de la cantata, l’Escola de Música ha facilitat als centres tot el material de suport com ara partitures i àudios amb les bases musicals per poder assajar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *