Usuaris de l’Espai Cangur de Granollers pinten un mural comunitari al pati de l’edifici

Des del setembre passat, l’Espai d’Arts de Roca Umbert i l’Espai Cangur de Granollers col·laboren per portar a terme la realització d’un mural comunitari al pati de l’edifici, pintat pels mateixos usuaris i usuàries del centre amb l’ajuda de l’artista Ermisenda Soy, resident a l’Espai d’Arts.

L’artista ha visitat  l’equipament, que acull els serveis Espai Actiu de la Gent Gran, el Centre Obert Sud i l’espai familiar  Petits i Grans,  per dur a terme amb les persones que els utilitzen diverses activitats amb l’objectiu que el disseny del mural sigui resultat de les seves idees i propostes.

El mural, que es va començar a pintar el 12 de novembre i ja està gairebé enllestit, serà així un reflex de la varietat d’usuaris i usuàries del centre: des de mares i pares amb nadons, fins a avis jubilats, passant per nens i nenes, preadolescents i adolescents. Una obra que expressarà sentiments al voltant de temes com la família, els valors que es transmeten de pares a fills, la integració i la creativitat.

ERMISENDA SOY, IL·LUSTRADORA

Ermisenda Soy neix a Barcelona el 1979 i actualment resideix a Granollers. És llicenciada en història de l’art per la Universitat de Barcelona i especialitzada en escenografia al IED de Roma. Entre el 2003 i el 2008 treballa regularment per a diversos teatres italians i combina aquesta feina amb la d’educadora en centres i museus d’art. Actualment alterna l’activitat d’il·lustradora amb les tasques de dinamització i educació en projectes artístics.

Les exposicions més destacables en què ha participat els darrers anys són: Diálogo de Besugos (2014 TPK. Hospitalet/ 2013 Granollers, Espai d’Arts. Exposició col·lectiva), Cosmo Gallery. Exposició col·lectiva dedicada a Sant Jordi (2012 Barcelona),  la participació Festival Big Draw (Museu Picasso, Barcelona 2013) i l’exposició de llibres d’artista Como Pedro por mi casa (La Central del Raval, Barcelona 2014).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *