donaEls fets van succeir entre les 20 hores del dia 25 de novembre del 2013 i les 8 de l’endemà en un pis de Corró d’Avall, en les Franqueses del Vallès. Ismael C. S. dormia al costat de la seva companya sentimental, María Isabel M. A. Quan va despertar, va comprovar que la dona estava pàl·lida, freda i que no es movia. Durant el judici al que va comparèixer com acusat d’un delicte de denegació d’auxili, l’home va explicar que es va posar molt nerviós i que, en veure-la en aquell estat, es va anar del pis. L’Audiència Provincial de Barcelona l’ha absolt.

MORT PER SOBREDOSI

Segons publica el portal cronicaglobal.com, l’acusat va afegir que aquesta prenia drogues i diferents fàrmacs i que sobre la tauleta de nit hi havia restes del que semblava ser cocaïna. Davant d’aquella situació, i com vulgui que ella li havia denunciat en alguna anterior ocasió per delictes de maltractament, l’acusat es va posar nerviós i es va anar del pis. María Isabel M. A., efectivament, havia mort per una sobredosi, després de la ingesta de cocaïna i pastilles. La Policia va detenir al seu nuvi hores després i la jutge el va imputar.

NO HI HA CAUSA-EFECTE

No obstant això, les diligències de recerca practicades pel jutge de Granollers que inicialment es va encarregar de la causa, no van poder constatar que la fugida del nuvi deixés a la dona sense possibilitat de supervivència. El jutjat va arxivar la causa, però la família de la morta va recórrer aquest acte. Ara, l’Audiència de Barcelona ha ratificat l’arxiu perquè tot fa indicar que la dona estava ja havia mort quan l’acusat va despertar i la va veure i, per tant, la seva “fugida” no va afectar al fatal esdevenir dels esdeveniments.

LA FAMÍLIA NO ES FIA

La publicació afegeix que la família de la dona, no obstant això, diu que ell la maltractava i que la va induir a prendre metadona en unes quantitats que li van causar la mort. L’Audiència no veu acreditades aquestes afirmacions i, per contra, sosté que l’acusat, nerviós i desconcertat davant d’aquell panorama, va fugir per por davant la sola perspectiva que la seva núvia estigués morta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.