Valeo reitera la seva voluntat d’arribar a un acord

Divendres al matí es van tornar a reunir la direcció de Valeo i el comitè d’empresa en el marc del procés de negociació per trobar una sortida industrial, laboral i social al conflicte. En la trobada, l’empresa va donar resposta a alguna de les demandes plantejades per CCOO en la reunió anterior, manifestant així la seva voluntat de no prendre mesures forçoses i arribar a un acord amb la representació de la plantilla.

L’empresa va decidir ampliar la continuïtat de l’activitat productiva de Martorelles fins al 30 de setembre de 2016, per tal de facilitar el procés de reindustrialització de la planta vallesana. En aquest sentit, ha contractat els serveis d’una empresa de recol·locació, que la setmana que ve participarà en les reunions per explicar aquest procés.

Valeo també va plantejar la possibilitat de fer prejubilacions dels treballadors que tinguin a partir de 56 anys, complementant la prestació fins al 85% del salari, i no descarta compensacions en els casos de trasllat. A més, garanteix el pagament de les indemnitzacions pactades encara que hi hagi una empresa que porti activitat a la planta de Martorelles.

La propera reunió entre les dues parts està prevista per al dimarts 27 d’octubre.

2 Responses to Valeo reitera la seva voluntat d’arribar a un acord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *