El diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega (esquerra), i l'alcalde de Vallromanes, David Ricart. (Foto: Ajuntament)

El diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega (esquerra), i l’alcalde de Vallromanes, David Ricart. (Foto: Ajuntament)

La Diputació ha lliurat a l’Ajuntament de Vallromanes el catàleg de camins del municipi, que recull quants camins hi ha, la seva longitud, amplada i estat. El treball ha comptat amb la col·laboració del veí vallromaní Artur de Alba; de Josep Campins, de l’ADF Vallromanes, i dels serveis tècnics municipals.

El document assenyala que a Vallromanes hi ha 30 km de camins, pràcticament els mateixos km que el de carrers, 31, el que significa la importància d’aquest tipus de via per a la mobilitat i assentament de la població vallromanina.

Del treball també es desprèn que una gran part requereix una intervenció de millora del drenatge i del ferm. Amb aquest catàleg, l’Ajuntament podrà començar a elaborar i executar un pla de millora dels camins.

Leave a Reply

Your email address will not be published.