El Ple de l’Ajuntament de Vallromanes va aprovar dijous 19 de maig una modificació de pressupost per un import de 1.978.670,94 euros per al projecte de les obres d’urbanització de Can Corbera. L’aprovació ha estat possible gràcies els vots favorables de l’equip de Govern (MxV-ERC i CDC); l’oposició (iVall i GdV) s’ha abstingut.

El finançament d’aquesta actuació es realitzarà amb quotes urbanístiques dels propietaris de la urbanització, que s’establiran en proporció de la superfície de la parcel·la.

D’altra banda, el Ple de l’Ajuntament ha aprovat amb els vots favorables de MxV-ERC i CDC i amb l’abstenció d’iVall i GdV destinar 248.936,81 euros del romanent de tresoreria (628.099,76) a altres actuacions.

Entre elles, destaquen l’arranjament del clavegueram del carrer Salvador Dalí (81.000  euros), Inversions en via pública i equipaments (90.936,81 euros), Centre de Dia i Casal de la Gent Gran (60.000 euros) i Espai de Joves (9.000 euros).

One Response

 1. David Carrillo

  Perdoneu, però la informació és incorrecta. Les obres de Can Corbera estan pressupostades en 2.109.670,94 MÉS IVA. És a dir, 2’5 milions d’euros.

  Afegir, que l’alcalde (ERC) va fer un ús innaudit del que penso és el contràri de la democràcia i la llibertat d’expressió: impedir que l’oposició pugui debatre i imposibilitar expressar l’opinió sobre els punts a debatre.

  En impedir el debat, l’oposició és va negar a participar tot i que el Sr Secretàri va comptabilitzar el vot com abstèncio.

  David Carrillo. Regidor I Portaveu del Grup municipal de Gent de Vallromanes.

  Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.