Terreny on es projecta la nova benzinera.

Terreny on es projecta la nova benzinera.

La construcció d’una benzinera entre els carrers Llinars, Josep Mª Segarra i Rei en Jaume de Cardedeu, ha mobilitzat als veïns de la zona, que el 30 de maig es van constituir com a associació. Registrada amb el nom de Plataforma Afectats per la benzinera de Cardedeu, compta amb 12 membres inicials i el suport de l’AAVV de Bellavista. L’entitat ha convocat una reunió oberta a tothom per avui dijous a les 19.30 a la sala del Pavelló d’Esports.

Segons publica El Nas de Cardedeu, l’associació ha demanat a l’Ajuntament que impedeixi la construcció de la nova estació de servei. Els veïns, que diuen estar desesperats pel que significaria tenir una benzinera a pocs metres de casa seva, indiquen que no hi ha necessitat d’una altra perquè el municipi ja en té tres.

El rebuig veïnal a la benzinera se sustenta en diversos informes: un de Marta Doval Miñarro, profesora del Departament d’Enginyeria Química i Ambiental de la Universitat Politècnica de Cartagena, i un altre del National Council for Planning and Construction de Jerusalem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.