Veïns de Cardedeu contra la construcció d’una benzinera

Terreny on es projecta la nova benzinera.

Terreny on es projecta la nova benzinera.

La construcció d’una benzinera entre els carrers Llinars, Josep Mª Segarra i Rei en Jaume de Cardedeu, ha mobilitzat als veïns de la zona, que el 30 de maig es van constituir com a associació. Registrada amb el nom de Plataforma Afectats per la benzinera de Cardedeu, compta amb 12 membres inicials i el suport de l’AAVV de Bellavista. L’entitat ha convocat una reunió oberta a tothom per avui dijous a les 19.30 a la sala del Pavelló d’Esports.

Segons publica El Nas de Cardedeu, l’associació ha demanat a l’Ajuntament que impedeixi la construcció de la nova estació de servei. Els veïns, que diuen estar desesperats pel que significaria tenir una benzinera a pocs metres de casa seva, indiquen que no hi ha necessitat d’una altra perquè el municipi ja en té tres.

El rebuig veïnal a la benzinera se sustenta en diversos informes: un de Marta Doval Miñarro, profesora del Departament d’Enginyeria Química i Ambiental de la Universitat Politècnica de Cartagena, i un altre del National Council for Planning and Construction de Jerusalem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *