GRANOLLERS

Una de les víctimes és la jove Anna Cantos Sorribas, veïna de Granollers, però amb família directa a Canovelles, on havia nascut l’any 1977 i on va viure fins l’any 2010. Viatjava a Alemanya per motius de feina: havia d’assistir a una fira alimentària.

L’alcalde, José Orive, en nom de tota la corporació municipal, ha mostrat el seu condol als seus familiars i familiars.

En un comunicat publicat al web de l’Ajuntament es diu: Expressem el nostre condol  als familiars i amics d’Anna Cantos Sorribes, veïna de Granollers i filla de veïns de Canovelles, així com a la resta de familiars i amics dels 142 passatgers i dels 6 tripulants morts per l’accident de l’avió Airbus-320, de la companyia alemanya Germanwings, que volava entre Barcelona i Düsseldorf aquest matí, i que s’ha estavellat als Alps francesos aquest matí”.

L’Ajuntament de Canovelles ha declarat tres dies de dol, el 25, 26 i 27 de març. Durant aquest període se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials, i les banderes de l’Ajuntament onejaran a mig pal.

MOLLET

Una veïna de Mollet, de 52 anys i mare de dues filles, que treballava com a consultora externa en exportació a l’empresa de Vic Hitram Higiene, viatjava en l’avió sinistrat juntament amb una companya de feina per assistir a la fira Anuga Food, una de les més importants en tecnologia per al sector alimentari, que se celebra a la ciutat de Colònia.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, en nom de tota la corporació municipal  ha expressat el seu condol als familiars de la víctima. També ha posat a disposició de la família qualsevol suport que pugui necessitar. Les banderes de l’Ajuntament onegen a mig pal des d’aquest migdia com a mostra de dol de la ciutat.

LA LLAGOSTA

L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha decretat tarda tres dies de dol oficial i que les banderes onegin a mig pal als edificis públics després de confirmar que entre les víctimes de l’accident aeri ocorregut aquest matí a França hi ha una veïna de la Llagosta.

la llagosta

Asmae Ouahhoud es va casar dissabte passat.

La víctima, Asmae Ouahhoud el Allaoui, de 23 anys i nacionalitat espanyola, es traslladava a viure a Düsseldorf (Alemanya) amb la seva parella, Mohamed Tehrioui (24), que també ha mort a l’accident, després d’haver-se casat aquest dissabte.

Alberto López ha expressat el seu condol a la família de la víctima en nom del conjunt de la Corporació municipal. L’alcalde també ha fet extensiu el condol a la família de Bartolomé Goñalons, expresident del Casal d’Avis de la Llagosta, després de confirmar-se que un dels seus fills, resident a Badalona des de fa un temps, ha mort al mateix accident aeri.

Francisco Javier Goñalons tenia 42 anys. Havia estudiat a l’Escola Les Planes, on va coincidir amb l’alcalde. L’alcalde de la Llagosta ha decretat tres dies de dol oficial, des fins divendres, i que les banderes onegin a mig pal als edificis públics.

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

L’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha confirmat al programa ‘Divendres’ de TV3, que la jove Laura Altimira Barri, de 30 anys i veïna del municipi, figurava entre el passatge de l’avió. La seva família és molt coneguda a Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, on tenen agències immobiliàries. Altimira viatjava a Alemanya per motius laborals.

COMUNICAT DE L’IES GIOLA DE LLINARS

La direcció de l’IES de Llinars on els estudiants alemanys havien participat en una estada d’intercanvi, ha mostrat el seu condol amb les víctimes de l’accident aeri. Ha publicat al seu web un comunicat, el contingut del qual és el següent:

“L’Institut Giola comunica que els setze alumnes i les dues professores del Joseph-König-Gymnasium de Haltern am See es troben entre les víctimes de l’accident d’aviació d’aquest dimarts 24 de març. Els alumnes i professores participaven en l’intercanvi anual que organitzem conjuntament els dos centres en el marc dels programes d’intercanvi europeus. Aquest intercanvi implica la convivència d’alumnes i famílies d’acollida de Haltern am See i de Llinars del Vallès.

Donem el condol a les famílies de les víctimes d’aquest tràgic accident així com oferim tot el nostre suport a les famílies i a la comunitat educativa del Joseph-König-Gymnasium. Des de l’Institut Giola estem acompanyant l’alumnat, famílies i professorat del nostre centre.

Volem agrair totes les mostres de suport i condol rebudes des del moment de la confirmació de l’accident”.

Enllaç relacionat:

Alumnes alemanys d’intercanvi en un institut de Llinars, entre les víctimes de l’accident d’avió als Alps

Els set passatgers vallesans del vol 4U 9525 de Germanwings

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.