Veïns de Parets fan campanya a change.org contra l’assessor de comunicació de l’Ajuntament

Els promotors de la iniciativa demanen que Francesc de la Torre abandoni el seu càrrec públic “per injúries” a tots els veïns.

Volem que l’assessor de l’alcalde deixi el seu càrrec o sigui retirat, per les reiterades amenaces, insults, desprestigis i injúries que fa a través de les xarxes socials”. Així comença l’escrit que encapçala la campanya de recollida de signatures que veïns de Parets del Vallès han iniciat a la plataforma change.org.

Francesc De la Torre i Sergi Mingote.

Francesc De la Torre i Sergi Mingote.

Segons s’explica a la introducció, Francesc De la Torre Escobar utilitza les xarxes socials segons la seva conveniència, sigui a títol personal o com a càrrec públic o membre del PSC. En el primer dels casos, diuen els promotors de la iniciativa, es presenta com un veí “i així pot insultar, criticar, vacil·lar i crear polèmiques”. “No volem un polític ni un assessor amb una màscara, que quan vol ens pot insultar a tots, quan li estem pagant el seu sou”, afegeixen.

Les queixes dels promotors de la campanya consideren que De la Torre dóna als ciutadans un tracte inadequat, sigui per protegir la seva imatge personal o la de l’equip de govern municipal. “Està cobrant gràcies a tots els paretans, i només rebem crítiques si enviem queixes a l’Ajuntament. Si diem la nostra, ens insulta, ens amarga i ens intenta enfonsar amb la seva suposada veritat.

Cap càrrec de l’Ajuntament hi fa res, tant els hi fa. Volem que això canvii!”.

Per accedir a l’enllaç de la campanya cliqueu aqui.

2 Responses to Veïns de Parets fan campanya a change.org contra l’assessor de comunicació de l’Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *