4L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va rebre ahir el nou cap del parc de Bombers de la Generalitat a la ciutat, Vicenç Devesa. L’acte va tenir lloc a l’Ajuntament  i va comptar amb la presència del cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, David Borrell.

Vicenç Devesa, sergent del cos dels Bombers de la Generalitat, ocupa la funció de cap de parc a Granollers des del passat 1 de desembre. Devesa, amb una llarga trajectòria, va entrar al Cos dels Bombers de la Generalitat fa 26 anys com a bomber del mateix parc de Granollers.

Després de treballar durant 17 anys al parc de Granollers va opositar a caporal. Posteriorment, va canviar de parc i va treballar, en primer lloc, al parc de Bombers de Sant Celoni i, després, al de Mollet del Vallès.

Seguidament, va exercir com a responsable en incendis estructurals de la Divisió d’Operacions de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), tasca que va desenvolupar durant dos anys.

Va opositar com a sergent i va treballar durant un any i mig al parc de Terrassa per passar després a exercir les funcions de cap de parc de Sabadell, tasca que ha estat duent a terme durant dos anys.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.