L’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, ha traslladat aquest dimarts, 27 de febrer, la felicitació en representació del consistori i del conjunt de Canovelles a Vicente Grande Anduro, nascut a Valencia de Alcántara (Càceres) i veí a Canovelles des de fa molts anys.

Vicente, actualment l’avi més gran del municipi, és vidu des de fa cinc anys i va treballar tota la vida com a peó de la construcció. Va emigrar a Catalunya als anys 60 i té cinc fills, dels quals només l’Esteban viu a Canovelles.

La trobada per a celebrar els seus cent anys ha tingut lloc casa seva i hi han assistit familiars de l’homenatjat, entre ells dues netes i una besneta, de només un mes de vida.

L’Ajuntament l’ha obsequiat amb un ram de flors i la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya, que lliura el departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Un obsequi que Vicente, que té una salut envejable als seus 100 anys, ha rebut emocionat la medalla de mans de l’alcalde i les regidores Yolanda Sánchez i Teresa Riera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.