‘Vilafranca – Un dinar de Festa Major’, al Teatre Auditori de Granollers

vilafranca_webVilafranca és la tercera i última part de la Trilogia de Josep Casanovas sobre la identitat catalana, iniciada amb Una Història Catalana i continuada amb Pàtria. En el primer muntatge, la recerca d’aquesta identitat es situava en les fronteres físiques i mentals del país, en el segon muntatge la recerca es centrava en el món de la política, l’art i la mitologia històrica. En aquesta tercera part, Vilafranca, la recerca i posada en qüestió identitària, se situa al nucli d’una família tradicional catalana, amb les seves contradiccions al voltant del que es creuen ser i el que realment són.

Escrita i dirigida per Jordi Casanovas, l’obra se situa a Vilafranca del Penedès, el 30 d’agost de 1999, Diada de Sant Fèlix i just abans de l’entrada de l’euro, l’atemptat contra les Torres Bessones i tota una sèrie d’esdeveniments que marcarien la fi d’una època, tant a nivell social com polític.

Una obra de teatre produïda per primera vegada per Els Teatres Amics (l’Atlàntida de Vic, l’Atrium de Viladecans, el Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori Sant Cugat i el Teatre Auditori de Granollers), que s’han associat per a dur a terme una producció teatral d’un espectacle de gran format, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès –Capital Cultural Catalana 2015– i la col·laboració de la Generalitat i la Diputació.

Ds. 7 març, a les 21:00

Dg. 8 març, a les 19:00

Text i direcció, Jordi Casanovas
Intèrprets: Marta Angelat, David Bagés, Manel Barceló, Lluïsa Castell, Georgina Latre, Vicky Luengo, Àurea Márquez, Marc Rius, Manuel Veiga, David Vert i Anna Ycobalzeta
Adjunt a direcció, Israel Solà
Escenografia, Sebastià Brosa
Vestuari, Albert Pascual
Disseny d’il·luminació, David Bofarull
Disseny de so, Damien Bazin
Cap tècnic, David Pascual
Banda sonora, Anna Roig i L’ombre de ton chien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *