vilanova

Els peons estan realitzant tasques de desbrossada de voreres al barri del Bosc Ruscalleda. (Foto: Ajuntament)

L’Ajuntment de Vilanova del Vallès ha contractat dues persones per fer tasques de manteniment de serveis i infraestructures als barris. Aquestes dues places són dins del Pla Local d’Ocupació que està cofinançat per la Diputació de Barcelona, concretament en el “Programa de foment de l’ocupació i suport a la integració”.

Es tracta de dos peons que, a part de disposar del perfil professional sol·licitat, complien els requisits per participar al Pla Local d’Ocupació que consistien en: estar empadronats a Vilanova del Vallès, inscrits a la Borsa de Treball municipal, ser demandants d’ocupació, estar inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya i no cotitzar en cap règim de la Seguretat Social.

Els dos peons van iniciar la seva tasca el dia 1 de juny. Es dedicaran a activitats de manteniment dels diferents barris del municipi (voreres, calçada i clavegueram, entre altres.). Vilanova del Vallès és un municipi que s’estructura territorialment en 12 zones (Les Roquetes, Rodes, Ca l’Alegre, Casa Nova, El Xargall, Can Nadal, Can Jornet, Can Rabassa, Can Bosc, Bosc Ruscalleda, Can Cebrià i el nucli urbà).

Aquest nou equip de treball permetrà, segons l’Ajuntament, disposar d’un “millor coneixement de la situació dels barris i, per tant, es podran realitzar més actuacions de millora distribuïdes territorialment”. Els peons estan realitzant actualment tasques de desbrossada de voreres al barri del Bosc Ruscalleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.