ajuntament vilanova

Imatge de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès i el Grup Empresarial Bon Preu han signat un conveni per a la instal·lació d’un centre comercial en un solar del qual el Consistori és propietari del 25%. Es tracta d’una parcel·la de 3.590 m2 que està ubicada al sector sud-est de Cal Pinxo, entre els carrers Vallserena (nou tram a construir) i Vallforners, i la carretera BP-5002 de Granollers al Masnou.

Segons l’Ajuntament, el conveni, que està condicionat als informes i la llicència comercial que s’han de rebre de la Generalitat, representarà beneficis significatius en l’àmbit del desenvolupament econòmic i social del municipi.

Aquests beneficis serien, segons l’Ajuntament: Els ingressos de la compravenda de la participació municipal d’aquest solar; les obres d’urbanització per a la construcció d’un nou accés al polígon Cal Pinxo; la formació i contractació de 20 persones que estiguin inscrites a la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació de Vilanova sempre que compleixin els perfils professionals requerits; la col·laboració econòmica amb les entitats associatives locals que tinguin per objectiu l’atenció de necessitats socials o la promoció de la cultura; l’adquisició, preferentment i en igualtats de condicions amb tercers proveïdors, de productes elaborats a Vilanova dins de la campanya Bon Preu de Km. 0; i la priorització de contractar empreses locals quan necessitin els serveis externs per treballs de manteniment o obres complementàries.

L’Ajuntament ha informat que un cop s’obtinguin els informes preceptius de la Generalitat i s’executin les obres dels accessos, l’empresa sol·licitarà els permisos municipals i té la previsió d’iniciar la seva activitat el més aviat possible, tenint en compte tots els agents econòmics i socials locals implicats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.