Vilanova, Vallromanes i Montornès volen millorar el transport públic

Les regidores de Mobilitat dels ajuntaments de Vallromanes, Mariluz Muñoz; de Vilanova del Vallès, Sandra Álvarez; i de Montornès del Vallès, M. Rosa Vinyallonga, s’han reunit amb l’enginyer Carles Labraña, de l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), i Jordi Singla, de l’Equip Consultor Jordi Singla-JS, per començar a elaborar l’estudi que servirà per posar en funcionament un autobús que passi per les tres localitats i les connecti amb l’estació ferroviària de Montmeló.

La proposta és que l’autobús iniciï el seu recorregut a Vallromanes, passi per les localitats de Vilanova del Vallès i Montornès del Vallès i finalitzi a l’estació de tren de Montmeló. Aquesta iniciativa pretén millorar la connexió dels tres municipis pels desplaçaments regulars, en dies feiners, vinculats a motius de feina i d’estudi.

Per altra banda, l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i el de Vallromanes es reuniran el proper divendres 19 de febrer amb el subdirector de Coordinació i Gestió del Departament de Territori i Sostenibilitat, Benjamín Cubillo, per tal d’estudiar possibles millores de transport així com el seu finançament entre Vilanova del Vallès, Vallromanes i Granollers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *