Xavier Ortega, candidat del PSC a Caldes: “Cal un Ajuntament socialista per créixer de forma sostenible i social”

Diumenge passat es va presentar el cap de llista del PSC de Caldes a les eleccions municipals de maig. Xavier Ortega va estar acompanyat per mig centenar de persones, des de veïns a representants de entitats municipals, passant per regidors i candidats d’altres municipis vallesans.

L’acte va ser presentat per la primera secretaria, Montserrat Coll, qui va recordar la trajectòria política i associativa de Xavier Ortega durant tots els seus anys de dedicació política.

Román Ruiz, diputat al Congrés dels Diputats i primer secretari del PSC del Vallès Oriental, va recordar als assistents que “els majors avenços que ha tingut Caldes han vingut de la mà de governs socialistes i Caldes necessita tornar a aquestes polítiques progressistes i socials”.

Xavier Ortega.

Xavier Ortega.

Xavier Ortega va agrair als presents el seu recolzament i va encoratjar els calderins i calderines a participar amb el PSC en el seu projecte municipal de cara a les properes eleccions: “Caldes necessita un ajuntament socialista per créixer d’una forma sostenible i social”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *