Yolanda Lorenzo encapçalarà la candidatura d’UpV a Vilanova

Yolanda Lorenzo. (Foto: UpV)

Yolanda Lorenzo. (Foto: UpV)

L’actual regidora d’Atenció a les persones, Joventut i Salut, Yolanda Lorenzo García, serà la candidata d’Unitat per Vilanova (UpV) a les eleccions municipals vinents. La formació l’ha escollit després que el mes d’octubre passat l’alcalde, Oriol Safont, comuniqués públicament la seva decisió de no tornar-se a presentar com a cap de llista.

Yolanda Lorenzo, que és regidora des de fa vuit anys, va declarar sentir-se molt il·lusionada amb el nou repte. Convençuda de la bona trajectòria que ha seguit el municipi amb el govern d’UpV, que segons diu ha complert els seus compromisos electorals en un 90%, considera que “encara queda molta feina a fer per a continuar millorant el poble”.

ENVOLTADA PER LA POLÈMICA DEL BARRI RODES

En el darrer any, Yolanda Lorenzo ha estat envoltada per la polèmica arran del projecte d’urbanització del Barri Rodes, el més antic i habitat del municipi, defensat per l’equip de govern del qual ella forma part. La regidora, així com el seu company Ramon Majà, responsable d’Urbanisme, tenen interessos directes o familiars en algunes de les parcel·les afectades. Es dóna la circumstància, a més, que ambdós no es van abstenir de votar en algun moment del tràmit que va seguir el projecte de reparcel·lació i urbanització.

UN PROJECTE APARCAT TEMPORALMENT

Entre l’Associació de Veïns, CiU i PSC van presentar més de cinquanta al·legacions contra el projecte d’urbanització del Barri Rodes de Vilanova del Vallès, redactat per l’equip de govern d’Unitat per Vilanova. Van considerar “desproporcionat” i “dràsticament desmesurat” el cost de gairebé 14 milions d’euros de les obres, que hauria de ser assumit pels mateixos veïns.

Les al·legacions posaven de manifest que el projecte preveia infraestructures “totalment innecessàries pel barri” i que encareixien les càrregues d’urbanització. També van denunciar que hi ha veïns que patirien expropiacions de les seves finques per convertir-les en zones verdes. Oposició i veïns van demanar una flexibilització de la normativa. I després d’una consulta popular, el projecte va quedar temporalment aparcat… Està per veure si es reactivarà –i en quines condicions– si UpV aconsegueix revalidar la seva majoria el 24 de maig.

2 Responses to Yolanda Lorenzo encapçalarà la candidatura d’UpV a Vilanova

  1. Josep G. 08/02/2015 at 21:09

    Espero i desitjo que aquesta vegada el poble tingui clar a qui vota… No volem quatre anys més d’UpV i de les seves polítiques absurdes!!!!

    Respon
  2. Joan Martorell 13/02/2015 at 20:42

    La millor candidata per Vilanova: honesta i propera a la gent. Esperem que els altres partits no basin el seu projecte de poble només en parlar malament dels demés. De moment, sorpreses poques.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *