Yolanda Preseguer Blanco.

Yolanda Preseguer Blanco.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha atorgat a Yolanda Preseguer Blanco, de la Carnisseria i Cansaladeria La Perla de la Garriga, el Diploma de Mestra Artesana Alimentària.

Segons la Generalitat, l’atorgament del diploma significa el reconeixement “del mestratge excepcional amb el qual l’artesà exerceix el seu ofici” i s’atorga a aquells professionals d’una llarga trajectòria artesana reconeguda, domini tècnic del seu ofici, experiència i mèrits de caràcter extraordinari en la seva pràctica.

Fundada l’any 1950, al llarg de la seva història la carnisseria i cansaladeria La Perla s’ha anat especialitzant en carns selectes amb denominació d’origen i elaboració de productes elaborats artesanalment. També s’hi pot trobar producte de proximitat.

La Perla també ha esta inclosa, conjuntament amb els productors de mongeta de la Garriga Isidre Catafal i el el productor d’oli garriguenc Carles Nualart, a la llista dels 60 productors artesans del Vallès Oriental que ha elaborat el Consell Comarcal. Conjuntament amb la Xarxa de productes de la Terra de la Diputació ha referenciat els productes de qualitat de la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.