Aquest diumenge, el Teatre de Can Gomà ha acollit un emotiu acte per lliurar 23 noves distincions cíviques a persones i entitats que han treballat desinteressadament per la seva ciutat. Es tracta d’un reconeixement que recull el Reglament Municipal d’Honors, Símbols i Distincions i que s’atorga a persones o entitats per la seva aportació a la vida de la ciutat.

molletLa distinció cívica Per Mollet s’atorga per tal de retre homenatge a un conjunt de persones i entitats de reconeixement i agraïment per la tasca de promoció de l’associacionisme ciutadà i per les manifestacions culturals, esportives, de recerca, cíviques, econòmiques i socials que han dut a terme, de manera llarga, continuada, solvent i rigorosa, en benefici de tota la ciutadania i per al major desenvolupament i promoció de la ciutat.

Així, la Corporació Municipal va aprovar per unanimitat, el passat 15 de desembre, atorgar distincions cíviques Per Mollet a 13 molletans i molletanes i 10 entitats. Aquest diumenge al migdia, Can Gomà es va omplir per retre l’homenatge públic i sentit a aquestes persones i entitats.

Persones:
– Bruno Borràs Llop
– Esteve Net i Carbonell
– Andreu Llargués i Claverol
– Jaume Bosch i Sort
– José Peiró Villanueva
– Antonio Navarro Carrasco
– M. Carme Macià Gràcia
– Joaquim Lapasset Prat
– Pelegrí Bernial Castells
– Montserrat Cabarrocas Piñol
– Víctor Mas Ràfols
– Joan Moretó i Reventós
– Josep Roca Santafé

Entitats:
– Forn de Sant Vicenç
– Caritas Parroquial Mollet
– Associació de Veïns de la Fira d’Artesans
– Ball de Diables
– Associació de Mares i Pares del CEIP Joan Abelló
– Associació Musical Pau Casals
– Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental – Mollet
– Associació de Pagesos de Gallecs
– Obra Social El Bon Pastor
– Creu Roja Mollet – Baix Vallès

0264 - web Abans de finalitzar l’acte, Andreu Llargués, en representació de les persones distingides, i Romà Parera, com a portaveu de les entitats, van adreçar-se al públic per agrair el reconeixement i la calidesa rebuda, i per animar tothom a preguntar-se què pot fer cadascú per a les altres persones i per al seu municipi.

Fotos: Ajuntament

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.