Plantada d'arbres (1)

Els petits, amb l’ajuda dels adults i dels tècnics de jardineria, van plantar 15 arbres. (Fotos: Ajuntament)

Divendres a la tarda l’àrea del Pla de Barris, amb la col·laboració de la Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista, va organitzar una plantada d’arbres al parc del Mirador. L’activitat, amb una gran assistència de públic infantil, va aplegar fins a 200 persones.

Els petits, amb l’ajuda dels adults i dels tècnics de jardineria, van plantar 15 arbres. En concret, vuit lledoners, cinc tipuanes i dues moreres. Amb tot, la plantada d’arbres va ampliar-se amb una gran plantada d’espècies aromàtiques en uns parterres ben condicionats: espígol comú, espígol retallat, farigola, sàlvia i camamilla groga. En total van plantar-se 500 plantes aromàtiques, cent de cada classe.

Plantada d'arbres (3)

Rambé van aprendre com plantar i cuidar els arbres i les plantes.

Els nens i nenes no només van gaudir de l’activitat a l’aire lliure sinó que també van aprendre com plantar i cuidar els arbres i les plantes. Aquesta funció pedagògica de l’activitat va complementar-se amb un joc de plantes aromàtiques Hi veus més enllà del nas?, així com amb una passejada pel parc guiada per un educador ambiental.

Paral·lelament, i perquè ningú s’avorrís, els casals infantils municipals i centres municipals de joves van organitzar un taller de xanques i malabars i les colles de la Festa Major, els Guillots i els Suats, van construir L’arbre dels desitjos, on tothom qui ho volia podia escriure o dibuixar en unes tires de colors el seu desig per al futur de Bellavista.

Per arrodonir la festa, la música de la companyia Traüt no va parar de sonar i un marc de fotos gegant circulava entre la gent perquè els més atrevits s’hi fessin una fotografia i la pengessin a les xarxes socials amb l’etiqueta #parcmirador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.