A+A és el resultat de la unió de dos éssers carismàtics i plens de força: Ángel Corella, principal ballarí de l’American Ballet i Ara Malikian, considerat un dels millors violinistes del panorama internacional.

Ballarí i músic fan possible un espectacle ple d’encant i suggestió que connecta amb el públic des del primer minut, creant una atmosfera captivadora i plena de força. L’espectacle compta amb l’acompanyament dels ballarins del Corella Ballet i la participació dels membres de l’orquestra de corda La Orquestra en el Tejado, que sumen a A+A un repertori d’obres clàssiques i artistes populars del S.XX: Björk, Led Zepellin, Kurt Weil, etc.

El muntatge transcendeix fronteres, elimina prejudicis i presenta un espectacle ple d’energia, ritme i color, a la vegada que elegància i bellesa. Apropar el ballet i la música clàssica i demostrar que tant l’un com l’altre, són atemporals i pertanyen a la cultura universal, és la finalitat última d’aquest espectacle únic. Energia en estat pur.

FITXA ARTÍSTICA

Ballarí i director artístic: Ángel Corella

Violinista i director d’orquestra: Ara Malikian

Intèrprets: Carmen Corella, Dayron Vera, Kazuko Omori i Russell Ducker.

Músics: Humberto Armas (codirector d’orquestra i viola), Daniel López (violí), Carlos Martín (viola), David Barona (violoncel) i Bernat Tortosa (violoncel) i Ara Malikian (violí).

Diumenge 12 d’octubre, a les 19:00

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

2h

Leave a Reply

Your email address will not be published.