La propera campanya electoral promet estar molt animada a les Franqueses. Si l’any 2011 el municipi ja va registrar una diversificada oferta de candidatures, les possibilitats els ciutadans tindran d’escollir el 2015 podrien ser encara superiors. Una nova formació ha fet aparició en el panorama polític. Es tracta d’Alternativa per Les Franqueses (ApLF), de la qual encara se sap poc, tot i que fa algunes setmanes que es mostra molt activa en les xarxes socials.

Al seu compte de Twitter (@ApLFranqueses), el partit es presenta com una formació que, “amb honestedat i transparència”, pretén “tornar a la política local el seu sentit original”. Entre les piulades que la formació ha publicat fins ara, destaquen les de caràcter crític envers diverses actuacions del govern municipal, format per CiU, PSC, PP i la regidora Vanesa García, expulsada d’UPLF. D’especial manera, ha centrat els seus comentaris en la manca de manteniment de diversos punts del municipi amb el títol “Postals de les Franqueses”, afegint un extens catàleg de fotografies com a prova, en les quals es poden veure paperes plenes i carrers bruts, vegetació que envaeix les voreres i arbres que fan malbé l’asfalt amb les seves arrels, entre d’altres.

En el seu compte de Facebook (www.facebook.com/alternativaperlesfrananqueses), el partit segueix la mateixa línia, tot afegint que “és una formació política que es preocupa per la realitat del municipi”.

Segons ha pogut saber Setdies.cat, ApLF realitzarà la seva presentació oficial durant el mes d’octubre. És possible que, en el mateix acte, també es doni a conèixer el nom de la persona que liderarà aquest nou projecte polític i que encapçalarà la candidatura que el partit presentarà a les eleccions municipals vinents.

ENLLAÇ RELACIONAT: El periodista José Antonio Pilar, candidat d’Alternativa per les Franqueses (ApLF)

11 Responses

 1. Albert R.

  El equipo de gobierno de Les Franquesestiene muchos frentes abiertos…y me da la impresión que quedan todavia algúnos por aparecer…

  Respon
 2. Paco F.

  ¿Cómo puede tener les Franqueses un equipo de gobierno así, incapaz de supervisar la mala gestión en instalaciones deportivas, como son las piscinas? Nuevas bajas entre los socios por la desidia de la supuesta empresa que tan mal gestiona la actividad de las instalaciones.

  Respon
 3. Paco Sánchez

  Propongo que algún regidor del equipo de gobierno entre en los vestuarios femeninos, en horario de actividad, para realizar laborles de limpieza. ¿A que “les suena” a ellos esta propuesta?

  Respon
 4. Paco Sánchez

  ¿El estado lamentable del asfalto de muchas calles de Bellavista tiene algún motivo? ¿Qué hace la regidora de Obras y Servicios? ¿El Paris-Dakar de 2015 pasará por la calle Barcelona?

  Respon
 5. TOR69

  Es lo que hace falta en les Franqueses: gente del pueblo que se preocupe por pueblo, y no gente que viva del pueblo y se preocupen de ellos mismos.

  Respon
 6. Josep Montgé

  Sigui benvingut aquest partit format només per ciutadans de les Franqueses. Estem farts de seguir els dictats de CiU, ERC i PSC, que desconeixen la problemàtica del municipi i els seus adlàters municipals es limiten a complir ordres sense pensar en els habitants de les Franqueses. El municipi gestionat per gent del municipi.

  Respon
 7. Luis R

  Solo los partidos locales serán capaces de trabajar por les Franqueses. Ya está bien de que los gobernantes cumplan órdenes de partidos que únicamente buscan sus intereses. PP, ERC, CiU y PSC se limitan a cumplir lo que les mandan desde arriba, en vez de solucionar los problemas del pueblo. Bienvenidos, ApLF.

  Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.