_MGS5189Diumenge passat, 8 de febrer de 2015, alguns alumnes de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany de les Franqueses van participar d’un concert en un dels escenaris musicals i arquitectònics més importants de Catalunya, el Palau de la Música Catalana, a Barcelona.

Es tractava d’un concert en què hi van participar 400 nens i nenes que formaven part dels Cors Infantils de les Escoles del Liceu acompanyats dels conjunts instrumentals del Centre Professional i Conservatori Superior del Liceu. L’EMM Claudi Arimany, que forma part de la xarxa d’escoles del Liceu, va col·laborar-hi amb alumnes de diverses edats i nivells.

_MGS5250A la primera part, van ser els alumnes de Bàsic 1 i 2 els encarregats d’obrir el concert amb la cantata El nen enamorat de la lluna, de Manel Justícia i Xevi Matamala. A la segona part, els alumnes de Bàsic 3 i 4 van interpretar la cantata Mozart i els ratolins. Ambdues cantates van ser dirigides per Eva Martínez, que va treballar intensament amb els alumnes durant el cap de setmana, prèviament al concert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.