Argentina Maria López Tristancho, una de les primeres figures del flamenc espanyol, actuarà el pròxim diumenge 15 de març, a les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler. Acompanyada pel guitarrista José Quevedo ‘Bolita’, presentarà ‘Vivoz’, un repertori molt especial, amb una profunditat digna de ser escoltada i sentida pel món.

Presentarà 'Vivoz', un repertori molt especial.

Presentarà ‘Vivoz’, un repertori molt especial.

L’artista, natural de Huelva, ha estat nominada als Latin Grammy Awards 2013 a Las Vegas (EEUU) en la categoria de flamenc i va obtenir el Premi Flamenco Hoy a España al Millor Disc el 2012.

L’any 2006, Argentina va gravar el seu primer disc i va debutar al festival flamenc més important del món, La Bienal de Sevilla.

El seu darrer treball discogràfic porta per títol ‘Sinergia’, on recopila grans moments en directe de dues actuacions al Teatre Lope de Vega de Sevilla i el d’Isabel la Católica a Granada.

El concert d’aquest diumenge s’inclou dins de la programació estable de difusió artística de Can Rajoler i forma part dels actes d’agermanament amb els municipis de Chilluévar i Santo Tomé a Jaén.

El preu de l’entrada per al públic en general és de 18 euros, majors de 65 anys i menors de 18, 15 euros, i 13 euros amb el Carnet Jove de Parets.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.