Aquest dijous al vespre ha tingut lloc l’assemblea extraordinària de l’agrupació socialista de Sant Feliu de Codines, que ha escollit nova Comissió Executiva local i ha fixat els reptes de futur.

El tercer tinent d’alcalde i portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament, Arnau Ramírez, ha estat escollit per la militància com a nou primer secretari dels socialistes codinencs, amb Laia Jordana com a nova Viceprimera Secretària; Carles Rivas com a nou secretari d’Organització, i Rosa Rivero com a nova secretària de Formació. L’elecció s’ha produït per unanimitat.

A l’assemblea hi han assistit també els regidors de l’Ajuntament Marta Montañà (primera tinent d’alcalde), Antoni Luque, Maria Antònia Gómez (4ta tinent d’alcalde), Joan Puig (2n tinent d’alcalde), Laia Jordana i Arnau Ramírez (3r tinent d’alcalde). També hi han assistit, en nom del PSC del Vallès Oriental, el seu secretari d’Organització, Salvador Illa, i el seu secretari de Dinamització Territorial, Jonatan Martínez.

La nova comissió executiva d’agrupació ha recollit totes les idees i reflexions sorgides del debat que s’ha produït a l’agrupació local, i que si s’hagués de resumir en un triple missatge que seria: “Seguim vius, estem junts i anem endavant”.

Dinamitzar l’agrupació després d’un lideratge de 13 anys al capdavant i encetar una nova etapa amb un nou i rejovenit equip que entengui i atengui les noves peticions i exigències ciutadanes fruit d’un temps de desencís, de desmobilització i de canvis profunds, és el principal objectiu de la nova executiva.

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.