En el marc de la campanya d’asfaltat 2014 de Caldes, per la millora del paviment, reparació i manteniment dels carrers, s’han iniciat les obres de reparació del ferm d’alguns dels carrers més malmesos de la urbanització de Can Valls, d’acord amb l’Associació de Veïns i Propietaris, considerats com a prioritaris i que representaven ja un perill per la circulació.

Aquestes obres a Can Valls, sobre una superfície de 6.892 metres quadrats, representen més de la meitat de la superfície total de l’actuació de la campanya d’asfaltats (11.577 metres quadrats).

El regidor d’Espais Públics i Sostenibilitat, Jaume Mauri, va destacar ahir en roda de premsa, l’esforç pressupostari de l’Ajuntament, xifrat ens uns 120.000 euros, per a dur a terme aquestes reparacions i l’acord amb l’Associació de Veïns de la urbanització. També va expressar la voluntat del consistori per anar estenent les reparacions, per fases, sobre les àrees més espatllades.

Per la seva part, Manel Guerrero, representant de l’associació de veïns, també va posar en valor l’acord amb l’Ajuntament i la feina conjunta realitzada amb els serveis tècnics municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.