Isidre Pineda, regidor; Isabel Boncompte, mediadora en pràctiques; Eva Sala, mediadora cap del Servei. (Foto: Ajuntament)

Isidre Pineda, regidor; Isabel Boncompte, mediadora en pràctiques; Eva Sala, mediadora cap del Servei. (Foto: Ajuntament)

Coincidint amb el Dia Internacional de la Mediació, la regidoria d’Acció Social de Caldes de Montbui ha presentat aquest servei gratuït que s’oferirà des de l’edifici de l’Ajuntament un cop per setmana. La presentació ha anat a càrrec del regidor d’Acció Social, Isidre Pineda, i de la mediadora a càrrec del servei, Eva Sala.

El Servei de Mediació actua com un sistema alternatiu i complementari per a la resolució de conflictes familiars i veïnals, sobretot. Consisteix en fer intervenir un professional neutral i imparcial en processos no judicials de resolució de conflictes on les parts no han pogut arribar a un acord per si mateixes.

Aquest recurs engega en període de proves fins a l’estiu, moment en què l’Ajuntament revisarà el seu funcionament per assegurar que s’ajusta a les necessitats expressades per la ciutadania i pels diferents departaments municipals que poden derivar-ne casos.

El Servei de Mediació s’oferirà els dijous en horari de matí i tarda i per accedir-hi cal demanar hora a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament: pl. de la Font del Lleó, 11 tel. 93 865 56 56 – caldesm@caldesdemontbui.cat

DIA INTERNACIONAL DE LA MEDIACIÓ

El 21 de gener se celebra el Dia Internacional de la Mediació, que commemora l’aprovació del primer text legislatiu sobre mediació familiar a Europa, a través de la Recomanació núm. 98 aprovada pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa el 21 de gener de 1998.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.