Quatre cruïlles amb semàfor de Cardedeu tenen nous comptadors de temps per facilitar el pas dels vianants. Es tracta de dues noves òptiques ubicades una a cada costat de la via, que incorporen a més del figurí verd i vermell, un comptador que indica el temps que resta per poder creuar el carrer.

semàfor cardedeu

Els nous comptadors de temps no han suposat cap cost pel municipi. (Foto: Ajuntament)

Aquests nous mòduls s’han instal·lat a la intersecció de l’avinguda Onze de Setembre amb el carrer Ponent, i a les cruïlles de l’avinguda del rei En Jaume amb el carrer Sant Antoni, la carretera de Dosrius i el carrer Mare de Déu del Pilar.

Els nous comptadors de temps no han suposat cap cost pel municipi, ja que s’ha fet gràcies a una millora en l’oferta presentada per Etra Bonal S.A, adjudicatària del concurs del servei de manteniment de les instal·lacions semafòriques. L’empresa també ha pintat els suports dels semàfors amb pintura anti-enganxines sense cap cost afegit.

D’altra banda, en breu entrarà en servei una nova cruïlla semafòrica a l’avinguda del rei En Jaume amb el carrer de Les Agudes, instal·lada com a condició de la llicència de construcció de la nova benzinera de Carrefour. Amb la posada en marxa d’aquest nou semàfor es resoldrà una petició reiterada dels veïns de Bellavista per millorar la seguretat en aquest punt del barri. La instal·lació s’ha coordinat amb les obres del nou enllumenat de l’av. del rei En Jaume.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.