L’imaginari de Vázquez Montalbán arriba a Granollers amb Carvalho contra Vázquez Montalbán, una obra postmoderna conceptual, basada en un duel ideològic entre autor i personatge i interpretada en un entorn proper i molt especial, la Biblioteca Can Pedrals.

La directora Txell Roda ha adaptat i creat el concepte escènic de l’obra Antes de que el Milenio nos separe. Carvalho contra Vázquez Montalbán, escrita l’any 1997 per l’autor Vázquez Montalbán amb motiu de l’anunciada mort i desaparició del personatge literari. Pepe Carvalho, interpretat en aquesta obra per Joan Berlanga, el detectiu protagonista que, amb nostàlgia, presenta una època i un país que trontollen amb l’arribada del nou mil·lenni.

L’espectacle compta amb la participació d’una desena d’actors provinents del món cultural i social de Granollers que fan de l’obra una peça única i irrepetible. Carvalho contra Vázquez Montalbán forma part del projecte commemoratiu MVM, 10 anys d’absència, en memòria de l’escriptor català universal Manuel Vázquez Montalbán. Des de la seva estrena, al juny de 2012 a Vallvidrera, l’espectacle ha aconseguit èxit rere èxit i s’ha presentat al Festival BCNEGRA 2013, al XXè Aniversari de la Bibloteca Central Gabriel Ferrater i a la Fira Tàrrega 2013.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets Joan Berlanga i la col·laboració d’actors de la ciutat

Direcció i dramatúrgia Txell Roda

Espai escènic MVM 10 ANYS D’ABSÈNCIA.

Disseny llums  Sergi García

 

Divendres 10 d’octubre, a les 21:00

Dissabte 11 d’octubre, a les 21:00

 

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

Durada aproximada: 1 hora

Leave a Reply

Your email address will not be published.