La decisió municipal de gestionar de manera directa les instal·lacions esportives del municipi no pot deixar a l’atur a les 29 persones que treballaven a l’empresa fins fa poc concessionària, Gestió Esport Montornès, SL.

Així de contundent es mostra CCOO en un comunicat de premsa, en el què el sindicat exigeix a l’Ajuntament, governat per ICV-EUiA, que en aplicació de l’article 44 de l’Estatut dels Treballadors, subrogui als treballadors de l’empresa que ha deixat de tenir la concessió del servei, “tal com ha resolt la Inspecció de Treball en resposta a la denúncia interposada per CCOO”.

pancartes montornesCCOO rebutja la situació generada per l’actitud de l’Ajuntament, “que ha afavorit l’acomiadament de la plantilla de Gestió Esport Montornès, SL, els quals han rebut les cartes d’acomiadament al carrer, a l’entrada de les instal·lacions on han estat concentrats sense poder accedir-hi”.

En l’escrit, el sindicat anuncia que recorrerà davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la decisió del Jutjat Mercantil número 4 de Barcelona que, “fent cas omís de la resolució de la Inspecció de Treball, ha resolt que no hi ha transmissió de l’activitat econòmica de l’empresa i per tant no és aplicable l’article 44 de l’Estatut dels Treballadors”.

NOTA INFORMATIVA DE L’AJUNTAMENT

Per la seva banda, l’Ajuntament de Montornès ha publicat un comunicat en el web municipal que diu textualment:

L’Ajuntament informa a tots els usuaris/es de les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal i a la població en general que l’empresa Gestió Esportiva Montornès, SL (Grup SEAE) ha deixat de prestar el servei en el complex esportiu per resolució del contracte per greus incompliments imputables a dita empresa, que a més a més està intervinguda judicialment per concurs de creditors.

En data 3 de febrer l’Ajuntament ha rebut la notificació de la resolució del Jutjat Mercantil núm. 4 de Barcelona. Amb aquesta resolució s’aixeca la suspensió de l’acord de Ple que establia la recuperació del complex per part de l’Ajuntament.

L’Ajuntament, doncs, assumeix la gestió directa del servei i comunica que, a partir del dia 5 de febrer (data en què l’empresa ha fet lliurament de la instal·lació en les condicions que establia  la resolució judicial), la instal·lació romandrà tancada per un temps mínim indispensable, per dur a terme diverses tasques, entre elles una auditoria tècnica de manteniment destinada a verificar l’estat de les instal·lacions i la seva situació sanitària i higiènica, així com per a resoldre les deficiències detectades a l’equipament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.