Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 04.38 hores, d’un incendi en un habitatge del quart pis d’un edifici de sis plantes situat al carrer Bernat Metge, número 57, de Mollet del Vallès.
Fins al lloc s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers (tres camions, l’autoescala i un vehicle lleuger de comandament) que a les 05.05 hores ja donaven l’incendi per apagat. El foc ha cremat el menjador i parcialment la cuina, i el fum i la temperatura ha afectat la resta del pis.
Un total de cinc persones (quatre del pis afectat i una cinquena del pis 5è 1a) han estat evacuats pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital de Mollet del Vallès. De la resta de veïns, dues persones del pis 5è 2a han estat evacuats amb caputxa de rescat pels efectius dels Bombers ja que tenien la porta del pis oberta i els havia entrat fum. Dues persones més del 5è 4a han quedat confinades a l’interior del seu pis.
Fins al lloc, s’hi ha desplaçat també el tècnic municipal per revisar, juntament amb els Bombers, l’estructura del pis ja que el foc ha cremat les voltes i les bigues han quedat afectades. Finalment ha estat necessari  apuntalar el pis afectat i l’inferior per afectació de tres bigues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.