El grup municipal de CiU Vilanova del Vallès ha presentat aquest mateix dilluns una instància sol.licitant la convocatòria d’un ple extraordinari per donar suport a la consulta del 9N.

CiU ha dut a terme aquesta acció, “encapçalant-la davant la inactivitat del govern municipal d’Unitat per Vilanova (UpV) qui tot i declarar-se un partit català, no ha presentat cap actuació de suport durant tota la legislatura”. L’altre grup amb representació al consistori és el PSC, qui, segons els convergents, “seguint la línea del seu partit no encapçala accions referents al 9N”.

La federació nacionalista representa sobradament més d’una quarta part del Ple, de manera que té capacitat legítima per sol.licitar la celebració d’un ple extraordinari d’aquestes característiques.

“Si tot va bé, i l’alcalde hi posa bona voluntat, el ple extraordinari per donar suport a la consulta del 9N podría arribar a celebrar-se en el millor escenari, el 22 o 23 de setembre quan probablement s’hagi acabat signant el decret de convocatòria per part del President Mas”, assenyalen des de CiU.

11 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.