Les obres de la passarel·la del riu Besòs han començat aquest matí. Els primers treballs consisteixen en el desviament provisional del riu per poder fer la base de ciment de la nova estructura.

Les obres s'inicien amb retard perquè durant els últims mesos de 2014 la meteorologia no va fer possible intervenir sobre el terreny. (Foto: Ajuntament)

Les obres s’inicien amb retard perquè durant els últims mesos de 2014 la meteorologia no va fer possible intervenir sobre el terreny. (Foto: Ajuntament)

Les obres s’inicien amb retard perquè durant els últims mesos de 2014 la meteorologia no va fer possible intervenir sobre el terreny i perquè l’Ajuntament de la Llagosta ha redefinit el projecte per evitar la construcció d’un simple gual inundable amb tubs de claveguera i formigó com hi havia hagut històricament a la zona.

El projecte desenvolupat pels Serveis Tècnics municipals consisteix en una passarel·la com la que hi ha a la confluència dels rius Mogent i Congost, al terme municipal de Montmeló. La construcció tindrà una llosa de ciment sota l’aigua de com a mínim el doble d’ample del que serà la part per on podran travessar el riu els vianants i els ciclistes.

La Diputació aporta els ¡prop de 30.000 euros que costarà la reconstrucció de la passarel·la.

Leave a Reply

Your email address will not be published.