La Festa Major 2014 de Corró d’Avall presenta un llarg programa d’activitats repartides per les principals places del municipi. La Comissió de la Festa Major ha treballat un any més pensant en el ciutadans del poble: infants i esportistes podran gaudir, ambdós, d’una quinzena d’actes pensats per a ells, però també hi haurà actes per a joves i tots els públics. La música serà també un element que vertebrerà la festa.

Un dels actes centrals de la Festa és el tradicional ball de l’Espolsada. Aquest any, però, l’organització hi aplicarà alguns canvis per enriquir-la i continuar-la convocant amb èxit. En primer lloc, els homes que vulguin ballar l’Espolsada hauran de vestir-se de color negre, i les dones, de blanc. Per altra banda, la música serà a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa, que ha arranjat la peça especialment per a cobla i que acompanyarà el ball en directe. I per últim, aquest any conduiran el ball membres de la Comissió de Festa Major, amb la idea que cada any n’agafi les regnes una entitat municipal diferent (conduir el ball implica ser els primers i últims de les files i posicionar-se com a ponts).

La Comissió ha reservat la mitjanit de dissabte per als adults que vulguin ballar en parella amb clàssics interpretats per l’Orquestra Miven. Segons els organitzadors, era un acte reclamat que no han dubtat a incloure al programa. La cita serà a la plaça de Can Font, després dels balls de saló amb l’espectacle Marcando el Paso.

Un dels actes que repetirà i que espera un bon nombre de participants entusiastes és la Porcada Jove, una gimcana nocturna per a majors de 18 anys que començarà el divendres 19, a les 22 h, a la plaça de Joan Sanpera.

Els protagonistes d’aquesta Festa Major seran sens dubte el grup de diables Els Encendraires, que en honor als seus 20 anys de trajectòria, ha estat convidat a ser el pregoner de la festa juntament amb el Cabró, una de les seves bèsties de foc. Els Encendraries són l’entitat més participativa i tindran presència en molts altres moments de la festa.

També hi haurà dos concursos fotogràfics: el Concurs Fotogràfic de la FM14, amb premis per a les 3 millors fotografies, i el Concurs Fotogràfic d’Instagram amb el hashtag #fmcorro14.

Leave a Reply

Your email address will not be published.