Dues són les novetats més destacades de la vuitena edició de Bodamarket, la Fira de les bodes, que organitza l’Ajuntament de Granollers, a través de Granollers Mercat, i que tindrà lloc a la nau de Dents de Serra de Roca Umbert el cap de setmana del 7 i 8 de febrer. D’una banda, dues desfilades nupcials (dissabte 7, a les 19.30 h i diumenge 8, a les 17 h) i, de l’altra, una app, una aplicació mòbil que es pot descarregar en sistema Android i IOS, des de la web www.bodamarket.cat. 

En les desfilades s’hi podran veure vestits de núvia, de nuvi, de festa, llenceria, joieria i complements, amenitzades per música de jazz en directe. A més, en aquesta vuitena edició, hi haurà tallers sobre sensualitat, estètica i perruqueria, dolços, gin tònics, balls de saló i salsa.

La nau de dents de serra té uns 900 m2 que donaran cabuda a una quarantena d’expositors relacionats amb el sector de les noces: restauració, joieria, agències de viatges, vestits de núvia i nuvi,  fotografia i vídeo, estètica i imatge i pàgines web de nuvis. També hi haurà un chill out per als nuvis, on podran aprendre diferents jocs de taula. 

En la darrera edició, més de 2.000 persones van visitar el saló, la majoria parelles a la recerca de proveïdors per al seu enllaç. 

www.bodamarket.cat s’hi pot descarregar una invitació gratuïta per assistir al saló. Tots els visitants de Bodamarket gaudiran d’una hora gratis als pàrquings Blaus de Granollers (www.pblaus.com). 

Leave a Reply

Your email address will not be published.