Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Granollers van detenir el 17 d’octubre dos homes de 56 i 50 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona i la Garriga, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en una sucursal bancària.

Els fets es remunten a les 07.50 hores del mateix dia 17. Dos homes, un d’ells armat amb una pistola, van entrar en una oficina bancària de Granollers i van obligar a la treballadora que activés el retard de la caixa forta i els caixers automàtics per la seva apertura. Més tard, tres treballadors van entrar però també van ser retinguts pels lladres al mateix temps que anaven robant tots els diners que trobaven al seu abast. Un cop van tenir tot el botí de les caixes van fugir del lloc caminant.

Instants més tard, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’atracament i ràpidament van desplaçar-se fins al lloc dels fets. En escoltar la descripció dels autors, un dels agents va avisar a totes les patrulles que un dels lladres podria ser un atracador conegut amb domicili a la Garriga.

Amb aquesta informació dos agents de la Unitat d’Investigació de Granollers van dirigir-se cap al domicili del presumpte delinqüent i van veure com dos homes, que coincidien plenament amb les descripcions, estacionaven un turisme i es dirigien cap al bloc de pisos.

En aquell moment els agents es van identificar com a policies i els van retenir i escorcollar per comprovar com, efectivament, les bosses que portaven estaven plenes de bitllets, un total de 118.560 euros, i una arma de foc que va acabar sent simulada. Per tots aquests fets, els dos homes van quedar detinguts.

La Unitat Central d’Atracaments de la Divisió d’Investigació Criminal va fer-se càrrec de les diligències per veure si els detinguts poden estar relacionats amb fets similars.

Després de declarar en seu judicial, el Jutge va decretar ingrés a presó per un dels detinguts i llibertat amb càrrecs per l’altre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.