La Policia local de Granollers ha detingut, gràcies a la col·laboració ciutadana, un conductor de 35 anys, veí de la Roca del Vallès, al qual se li imputa el delicte de conducció temerària amb resultat d’accident, conducció sota la influència de substàncies prohibides i un delicte de lesions amb omissió del deure de socors.

Els fets van passar durant la Festa Major dissabte 30 d’agost, al voltant de les 6 del matí, al barri de la Font Verda, quan un vehicle que circulava a una velocitat elevada va atropellar un vianant deixant-lo inconscient a la calçada.

Ràpidament van desplaçar-se efectius policials i sanitaris per atendre la víctima, Jordi P.S. de 22 anys, veí de Tiana, el qual va ser traslladat  primer a l’Hospital General de Granollers, i, posteriorment, a causa de la gravetat de les lesions, a la UCI de la Vall d’Hebron.

La Policia local de Granollers, cos competent en el municipi en matèria de trànsit, va fer-se càrrec de les investigacions, no essent possible localitzar el vehicle en primera instància, però sí en les darreres hores gràcies a la col·laboració ciutadana.

Localitzat el vehicle, que s’estava reparant en un taller, es va fer una inspecció amb la col·laboració de la unitat de policia científica del cos de mossos d’esquadra que corroborava la participació en l’accident i es va posar el detingut i el cotxe implicat a disposició judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.