Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 2 de març, un home de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Garriga, com a presumpte autor d’un delicte continuat de furt.

La investigació es va iniciar el 7 de febrer d’enguany quan el responsable d’una botiga de material esportiu de Vic va denunciar que li havien sostret dues pales de pàdel valorades en 660 euros.

Les primeres gestions dutes a terme per part dels investigadors van permetre identificar l’autor i  descobrir que estava donat d’alta a més d’una pàgina d’internet de compravenda de segona mà. Els agents van comprovar que el sospitós tenia més de 20 objectes exposats per un valor aproximat d’uns 5.000 euros.

TENIA A CASA MÉS DE 70 OBJECTES ROBATS

El passat 2 de març es va localitzar i detenir al presumpte autor del furt quan es trobava estacionat amb el seu vehicle a l’aparcament d’un establiment comercial de Malla (Osona). A l’interior del vehicle se li va intervenir dues pales de pàdel, una de les quals corresponia plenament amb una de les sostretes a Vic.

Posteriorment, es va esbrinar que l’altra pala havia estat furtada dies abans en una botiga del Vendrell, fet que demostra la gran mobilitat geogràfica que tenia arreu de Catalunya.

Detenen un home a Osona que venia per internet objectes sostretsEl mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició en el domicili del detingut, ubicat a la Garriga, en el qual els agents van localitzar un total de 71 objectes presumptament procedents de diferents il·lícits penals, tals com pales de pàdel, càmeres de fotos, dispositius GPS i màquines d’afaitar, entre d’altres.

Tot apunta que el detingut furtava els objectes i després els posava a la venda per internet a través de pàgines de compravenda.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència dels objectes intervinguts en el domicili del detingut i retornar els objectes sostrets als seus legítims propietaris.

El detingut va passar el dia 5 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.