Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Horta-Guinardó  i de la Unitat Territorial d’Investigació  (UTI) de Barcelona van detenir el passat 8 de setembre dos homes de 26 i 27 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Sant Feliu de Codines i Barcelona, com a presumptes autors dels delictes de conducció temerària, resistència, i desobediència a agents de l’autoritat i per robatori i furt d’ús de vehicle sense intimidació. També se’ls denuncia com a presumptes autors d’un robatori fent ús del mètode de l’encastament en una botiga de telefonia mòbil de Sarrià.

Al voltant de les 3:40 hores de la matinada del 8 de setembre agents de paisà de la comissaria d’Horta – Guinardó van ser alertats que s’havia produït un robatori per encastament en un comerç de Sarrià i que els autors havien fugit en un cotxe. Poc temps després els agents van veure un vehicle que es corresponia amb la descripció facilitada i que circulava a gran velocitat pel passeig de la Vall d’Hebron.

Els agents van indicar al vehicle que s’aturés fent ús dels senyals lluminosos i acústics, però els ocupants van fer cas omís de les indicacions i van continuar circulant a gran velocitat i sense respectar les senyals de trànsit pels carrers de la zona. En la carrera el conductor no va respectar les zones prohibides de pas,  de s i tot van arribar a conduir en direcció contrària obligant les a esquivar-los.

Durant la fugida els lladres van posar en risc la seva seguretat i la de la resta d’usuaris de la via, van cometre diverses infraccions greus i fins i tot van arribar a circular en direcció contrària.

Finalment, el vehicle escapolit va acabar col·lidint frontalment amb un altre vehicle que s’havia aturat en percebre la situació de risc. Aquest fet va obligar els tres ocupants  a deixar el vehicle i continuar la fugida corrents.

Després d’un seguiment a peu, els agents van detenir dos dels tres fugitius que s’havien amagat al pati interior d’una finca. Els dos homes es van resistir activament a la detenció  i van lesionar lleument els agents.

Agents de la Unitat Territorial d’Investigació van poder determinar que el vehicle encastat en l’establiment robat era el mateix que conduïen els tres fugitius i que havia estat sostret.

Els investigadors no descarten poder relacionar els detinguts amb més fets denunciats ni fer noves detencions.

Els arrestats, que acumulen més catorze detencions per robatoris amb força, robatoris amb violència i intimidació i conducció temerària principalment, passaran en breu a disposició judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.