La nova temporada d’espectacles als teatres de Parets (setembre-desembre 2014) constarà de dotze actuacions entre les representacions de teatre, dansa i música. A més, per al públic infantil hi haurà set espectacles dins de la programació de Rialles Parets.

La representació el diumenge 14 de setembre de ‘Som Dansa, de Llevant a Ponent’, a càrrec de l’Esbart Dansaire de Mollet serà l’únic espectacle de dansa que es podrà veure a Can Rajoler durant aquest trimestre.

La companyia molletana revisa músiques i danses d’arrel tradicional ja existents i d’altres de nova creació.

Diumenge 21 de setembre es representarà a Can Rajoler l’obra de teatre ‘André y Dorine’ a càrrec de Kulunka Teatro, un espectacle sincer i emotiu que fa reflexionar sobre l’Alzheimer.

De l’oferta teatral en destaca també ‘Losers’, de Marta Buchaca, que s’ha convertit en la comèdia romàntica de la temporada amb èxit de públic i de crítica. L’obra que repassa els diferents moments que viu una relació de parella és interpretada per Alba Florejachs i Jordi Díaz. Es podrà veure el 2 de novembre a les 18.30 hores.

‘Bufa el vent’, de Joan Sala Vila, és l’espectacle multi disciplinar que es representarà a Can Rajoler el 22 de novembre amb la participació del mateix Sala Vila, Paco Asensio, Ernesto Briceño del CEM Maria Grever i Àgueda Murillo.

Antonio Díaz, ‘El Mago Pop’, apostarà per la innovació, la sorpresa i la fantasia en un espectacle que es representarà en dues sessions (18.30 i 21 h) el 7 de desembre. A la programació no hi faltarà la representació de la companyia paretana Som i Serem que ha triat l’obra de Miguel Mihura ‘Préssec en almívar’.

L’ESQUELLA DE LA TORRATXA, QUICO EL CÈLIO I THE EXCITEMENTS

Egos Teatre representarà el 5 d’octubre l’espectacle musical ‘L’esquella de la torratxa’, amb text de Serafí Pitarra. Es tracta d’un muntatge de gran potència escènica, frescor i energia, sobre aquest sainet musical.

El conegut grup de les Terres de l’Ebre Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries tornaran a actuar a Parets el 19 d’octubre a Can Rajoler. Aquesta vegada oferiran un concert amb motiu dels seus 20 anys de vida amb un repertori que parteix de l’arrel i la tradició per al·ludir a situacions i problemes ben actuals.

Els amants del soul i R&B podran escoltar el concert trepidant de la banda The Excitements titulat ‘Sometimes too much ain’t enough’. La banda que té com a veu la cantant Koko Jean Davis va rebre el Premi Enderrock al millor disc català en altres llengües.

TRES SESSIONS DE CAFÈ TEATRE A LA SALA COOPERATIVA

Eduard Biosca, conegut pel seu paper de Senyor Bohigues al Versió RAC1, obrirà la programació del Cafè Teatre a la Sala de la Cooperativa el dissabte 11 d’octubre, a les 22.30 hores. Biosca oferirà el monòleg titulat ‘El pensador de barra lliure’ que compta amb la veu en off, entre d’altres, de Toni Clapés.

El 8 de novembre actuaran Salva Reina i Sergio Fernández (El Monaguillo i Chuki) amb l’espectacle ‘Monólogos 10’ i el 13 de desembre es podrà veure l’exitós ‘Tuppersex’, d’Edu Pericas, una comèdia esbojarrada plena d’embolics i malentesos.

Les entrades soltes pels espectacles i els abonaments ja es poden adquirir a les oficines de Can Rajoler, els dimarts de 9 a 13 hores i els dijous de 16 a 19, i per internet al web www.ticketea.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.