L’Agrupació del PSC de Canovelles ha celebrat aquest divendres una assemblea extraordinària per aprovar la candidatura que, encapçalada per José Orive, es presentarà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. La llista ha estat aprovada per unanimitat pel centenar de militants assistents a l’acte.

P1070917

Un centenar de persones va assistir a l’assemblea. (Fotos: PSC Canovelles)

A la presentació, José Orive, ha destacat que “es tracta d’una llista que es podria molt bé definir com una petita representació del que significa la Canovelles d’avui. Una llista paritària (55% homes i 45% dones), un equip de persones compromeses amb Canovelles que volem compartir el nostre projecte de poble i que no son afiliats al PSC (55% militants i 45% independents que estan en els primers llocs de la candidatura). Una llista renovada (45% nous components) on es conjuguen totes les edats i sensibilitats, experiència en la gestió municipal, però sobretot molta il·lusió i compromís per a treballar per Canovelles”.

Ha seguit dient que projecte de futur del PSC “per Canovelles està representat per aquest grup de dones i homes apassionats pel seu poble, amb demostrada solvència, capacitat i formació per a liderar la Canovelles del present i futur”, fent palesa la confiança que li mereix la llista proposada, tot afegint que “són persones, totes elles, que coneixen perfectament els veïns i les veïnes de Canovelles, que coneixen les seves necessitats i també les seves il·lusions perquè en formen part activa del poble”.

Remarcant aquesta idea, Orive ha destacat el fet que “són dones i homes progressistes que s’estimen, estan compromesos amb Canovelles i que ho demostren amb la seva trajectòria en diferents entitats i col·lectius socials”.

“GARANTIR LA CONTINUÏTAT DE LA BONA GESTIÓ”

Orive ha volgut deixar clar que és un grup de persones amb preparació suficient per garantir la continuïtat d’una bona gestió i la defensa dels interessos dels ciutadans de Canovelles i, sobretot “per resoldre amb èxit els reptes que el poble haurà d’afrontar els propers anys, com ara el Manteniment dels Serveis públics municipals de qualitat, la planificació i ordenació urbanística, la garantia de la cohesió social, les polítiques per impulsar el desenvolupament personal i comunitari el desenvolupament econòmic local, la creació d’ocupació i l’impuls a la participació ciutadana”.

En aquest sentit, ha encoratjat als nous integrants de la candidatura a “treballar amb il·lusió en un nou cicle complicat i complex en el que hem de convertir els problemes en reptes i que ha de consolidar Canovelles com un municipi modern, referent a la comarca i amb bons serveis i millor qualitat de vida pels seus ciutadans”.

L’alcalde i cap de llista, ha tingut un reconeixement pels components de l’actual equip de govern que finalitzen el seu mandat. “Ha estat un bon equip de regidors i regidores que ha treballat molt i molt bé per a la transformació de Canovelles i que ha fet pinya al voltant de l’alcalde”. Amb molta emotivitat, Orive, ha volgut transmetre a l’assemblea el sentiment de tristor que l’envoltava el final de la legislatura en el sentit de que era també el final d’un gran equip de govern. Sobre els que no continuaran ha reconegut que “tots i cadascun d’ells han estat amics més que companys i no tinc cap dubte que, seguiran treballant com fins ara per una Canovelles millor”.

LA CANDIDATURA

1.-   José Orive Vélez

2.-   Teresa Riera Planas

3.-   Emiliano Cordero Soria

4.-   Yolanda Sánchez Bueno (Independent)

5.-   Francesc Sánchez López

6.-   Noelia Lavado Quiles (Independent)

7.-   Francesc Martínez Ortega (Independent)

8.-   Patricia Ruz Hidalgo (Independent)

9.-   Miguel Castellà Riera (de Can Mingo) (independent)

10.-   Raquel Naveros Luna (Independent)

11.-   Antonio Cañas Alcántara

12.-   Elisabeth Toral Gámez

13.-   Juan Francisco Garcia-Miguel Reyes

14.-   Catalina Garnacho Monroy (Independent)

15.-   Juan Isern Rodríguez

16.-   Carmen Flores Tirado (Independent)

17.-   Ginés López Gómez

Suplents:

18.- Mariano Lucas Modenes

19.- Eva Susana Garcia-Miguel Reyes

20.- Antonio Hidalgo Morilla (Independent)

One Response

  1. Antonio Segurado

    Parece que está de moda en el PSC poner independientes en sus listas. Será porque si vienen mal dadas así podrán justificar que no pertenecen al partido…

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.