El Complex Esportiu Municipal El Turó ha arribat aquesta setmana als 2.300 socis, per la qual cosa s’ha establert obrir una llista d’espera per admetre nous abonats amb l’objectiu de mantenir la qualitat òptima del servei. El CEM El Turó assoleix la seva capacitat màxima tot just quan es compleixen dos anys des que l’Ajuntament de la Llagosta es va fer càrrec de la gestió de l’equipament.

A l’octubre de 2012, El Turó tenia 1.400 abonats. Els responsables de la instal·lació han constatat, a més, que el percentatge d’usuaris que no fan esport al CEM El Turó, però paguen les seves quotes, s’ha reduït de forma important. La conseqüència és que hi ha molta més assistència de socis al Complex. Aquesta fidelització de l’usuari ha provocat que s’arribi al límit de qualitat òptima del servei.

Les llistes d’espera afectaran només al sistema d’abonament general i de piscina, però no als d’abonament per franges, ni a la del matí ni la del migdia. En aquests casos, encara es poden assumir noves incorporacions d’usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.