El proper diumenge, 1 de febrer, a les 19:00 hores, l’humorista Toni Moog actuarà al Teatre Auditori de Granollers amb el seu espectacle Lo mejor de Toni Moog, una mena de “grans èxits en versió original” extrets dels seus millors monòlegs després de 10 anys damunt dels escenaris com a còmic.

TONI MOOG_MG_1443bAmb el seu clàssic ritme desenfrenat, fidel al seu estil canalla i més tatuat que mai, Toni Moog desgranarà en escena les històries més divertides d’aquesta dècada de monòlegs surrealistes i irreverents.

El còmic més disbauxat del país promet rialles i més rialles en aquest espectacle que, en l’últim any, ha obtingut un gran èxit al Club Capitol de Barcelona i que ara es presenta renovat, combinant els seus millors acudits i gags amb material nou i totalment inèdit, especialment preparat per la gira.

La carrera de Toni Moog va començar a forjar-se el 2004, quan una aposta entre borratxos el va portar a pujar a un escenari per deixar anar les seves primeres frases com humorista: “Que Pum Que Pam!”.

A partir d’aquell moment ha estat un no parar, aconseguint l’èxit temporada rere temporada: ja fa vuit anys que està establert a la sala gran del Club Capitol aconseguint rècords de taquilla i permanència amb els seus espectacles Singles, Facemoog i Blanca Navidad (5 temporades consecutives), superant la xifra de 200.000 espectadors.

Per a televisió, ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comedia, els vídeos dels quals superen a Youtube els 3 milions de visites. També ha format part de programes mítics de televisió, com Homo Zapping (Antena 3), UAU! (Cuatro) o La Tribu (Tele 5), a més d’intervenir en sèries com Aída (Tele 5).

Leave a Reply

Your email address will not be published.