07 somnisSomnis de Músic és un concert emmarcat en les propostes de L’Auditori Educa i que va a càrrec de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) Alevins, el Cor infantil Amics de la Unió i el Qvixote Quartet basat en l’obra de Mendelssohn El somni d’una nit d’estiu inspirada en l’obra homònima de Shakespeare.

El projecte es va estrenar el gener de 2013 amb representacions tan a Barcelona com a diversos municipis de Catalunya, incloent-hi Granollers. La valoració va ser tan positiva es va repetir l’experiència el gener de 2014 i ara, de nou, el 2015.

Sota la direcció musical de Manel Valdivieso i Josep Vila Jover, i amb direcció escènica de la també granollerina Marta G. Otín, els joves músics interpretaran i ballaran diferents fragments de l’obra amb una particularitat especial: tocaran sense director ni partitura.

El concert està pensat per a pares i nens a partir de 5 anys i se n’han ofert sessions per a escoles durant la setmana. El concert per al públic general serà el dissabte 17 a les 12h.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.