El mag Lari serà l’encarregat d’obrir la temporada setembre-gener del Teatre de la Garriga-El Patronat amb un espectacle que mostrarà l’il·lusionista “en estat pur” i en el qual, segons l’artista “la platea té tanta importància com l’escenari”.

L’espectacle, que es farà a les 19 h del dia 27 de setembre, iniciarà una temporada, en què es torna a apostar pels grups locals.

Així hi actuaran Kòmix, el 18 d’octubre amb l’obra “8 dones” i també el 15 de novembre conjuntament amb els Tatrevits amb l’obra “Ara o mai”; i el cor Americantus, el 4 d’octubre amb “Tangcoral”. Mainasons, el dia 26 d’octubre, l’associació Fem Pastorets, per Nadal, i els Artristras, el 25 de gener, també formen part del cartell d’artistes locals d’aquesta temporada.

La programació, que es vol consolidar com una oferta d’oci a tota la comarca, portarà als escenaris la música del Cor de Cambra de Granollers (8 de novembre) i dels The Excitements (29 de novembre).

La dansa tornar a tenir un paper destacat amb l’espectacle “Dret a decidir, executable” de la cobla Catalana dels Sons Essencials i l’Esbart Joaquim Ruyra (12 d’octubre), així com els espectacles familiars que comptaran amb Pep López i el seu llençol d’estels (30 novembre), entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.